Resultatenoverzicht

Een resultatenoverzicht is het overzicht van de geboekte resultaten van een onderneming. Als ondernemer heeft u het liefst het juiste overzicht van de gemaakte resultaten. U kunt hierdoor zien welke stappen er gezet worden en kijken of alles volgens planning verloopt.

Het is onverstandig de resultaten alleen aan het einde van het jaar op te maken. U gunt zich op deze manier alleen aan het einde van het jaar een inzicht in de resultaten. Wanneer u halfjaarlijks, per kwartaal of per maand een resultatenoverzicht laat maken heeft u vaak meer inzicht in de onderneming. Er ontstaat hierdoor meer inzicht in de winstgevendheid van de onderneming en u kunt wanneer nodig bijsturen.

Resultatenoverzicht laten maken

Een boekhouder of accountant is uitstekend instaat om een resultatenoverzicht op te maken. Via deze pagina kunt u offertes aanvragen voor het laten maken van een dergelijk resultatenoverzicht in Eindhoven of omgeving. Wilt u een offerte aanvragen voor het laten maken van een resultatenoverzicht door een boekhouder of accountant? Vraag via deze pagina direct offertes aan!