Volledige boekhouding ZZP

Wanneer u de volledige boekhouding wilt laten uitbesteden is het noodzakelijk om af en toe een verzameling van facturen in te leveren bij de boekhouder of accountant. De rest doet de accountant of boekhouder.

Wanneer de volledige boekhouding wordt uitbesteedt doet de accountant of boekhouder zowel de BTW aangifte als het opmaken van de jaarrekening en het doen van de jaarlijkse belastingaangifte

De ZZP’er wordt op deze manier een hoop tijd bespaard en de accountant of boekhouder zorgt dat alles precies volgens de regels gebeurt.

De volledige boekhouding uitbesteden

Het uitbesteden van de gehele boekhouding kunt u laten doen door een accountant of boekhouder. Het is belangrijk dit vakkundig te doen zodat uw onderneming zich goed aan de regels houdt.

Via deze website is het mogelijk om offertes aan te vragen bij boekhouders en accountants in Eindhoven en omgeving. Het is noodzakelijk om goede afspraken te maken over de precieze werkzaamheden en uit te leggen wat u verstaat onder de gehele boekhouding. Bij duidelijke afspraken is het voor beide partijen een duidelijk verhaal en kunt u de volledige boekhouding met een gerust hard uitbesteden. Vraag direct offertes aan!